Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία ξεκίνησε την πορεία της το 1958 ως προσωπική επιχείρηση με αντικείμενο την εμπορία πλαστικών δαπέδων. Από το 1970 έχει εταιρική μορφή και από το 1985 επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Καλοχώρι Θεσ/νίκης.

Η εταιρεία εισάγει και εμπορεύεται επιστρώσεις δαπέδων P.V.C. και καουτσούκ σε ρόλους και πλακίδια, Linoleum, δάπεδα αθλητικών εγκαταστάσεων, μοκέτες και επίσης κόλλες, προφίλ και ισοπεδωτικά. Όλα προϊόντα επαγγελματικής χρήσης και υψηλής αισθητικής σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές με σκοπό την διείσδυση της εταιρείας στην αγορά των μεγάλων έργων.

Απευθύνεται σε τεχνικές εταιρείες και μελετητές με προϊόντα των οποίων η αγορά γίνεται βάση προκαθορισμένων προδιαγραφών και έχει την δυνατότητα να καλύψει οποιαδήποτε ειδική απαίτηση του έργου. Με προσωπική εξυπηρέτηση οι άνθρωποι της εταιρείας προτείνουν και συμβουλεύουν για την κατάλληλη επιλογή δαπέδων ανάλογα με την χρήση.

Εκπαιδευμένοι τεχνικοί αναλαμβάνουν την εφαρμογή των υλικών με ευθύνη της εταιρείας για άριστο αποτέλεσμα. Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία ολοκλήρωσε με συνέπεια πολυάριθμα έργα όπως σχολεία, κλειστά γυμναστήρια, νοσοκομεία και κλινικές, βιβλιοθήκες, αμφιθέατρα πανεπιστημίων, θέατρα και κιν/φους, ξενοδοχεία.


Ακολουθήστε μας στο Facebook!